Prietenii lui Calin

Prietenii lui Calin sunt cel mai bun lucru care i se putea intampla vreodata.

Datorita voua Calin a avut o noua sansa la viata. Vrem sa va multumim din suflet pentru ajutorul vostru! Vreau sa amintesc aici pe nasii nostri, Ana si Cezar, parintii nostri, Farmexpert, Baumax Romania, Walmark Romania, colegii mei de serviciu de la Johnson&Johnson Romania, Cristina Sandu si colegii de master ai sotului meu, prietenii nostri: Dorin, Simona si Remus,Claudia,Claudia si Luigi, Oana si Dionisie, Alexandru Balan, directorul gradinitei lui Calin,parintii colegilor de gradinita si multi alti cunoscuti cat si persoane pe care nu le cunoastem si care au pus banii in contul nostru.

De asemenea, vrem sa ii multumim Ioanei Knoeller, medicul lui Calin care a suportat unele costuri medicale in Germania cat si prietenilor nostri Edith si Nicu Iliescu care au fost mai mult decat niste parinti pentru noi in Germania si nu in ultimul rand colegei mele Calipso care ne-a sprijinit cu efectuarea analizelor la Viena.Vreau sa ii multumesc in special surorii mele care m-a ajutat in aceasta perioada grea.

Vrem sa multumim Ligiei Moise, de la Spitalul Bagdasar Arseni, care a fost prietena noastra si a lui Calin, precum si psihologul nostru pe toata perioada internarii in acest spital si de asemenea intregului personal medical din sectia Prof.Dr.Exergian pentru spriijinul acordat.

Vrem sa le multumim Ramonei si Ralucai, doua bune prietene a le noastre care ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie cat am stat internati in spitalele din Bucuresti. Mutumim si domnului Zbarcea, pe care desi nu il cunosc personal a fost de acord sa ne impartaseasca experienta similara avuta cu fetita sa si ne-a incurajat cand am avut nevoie.

Multumim si doamnei Carmen Uscatu, de la Fundatia "Salveaza Vieti" care ne-a fost aproape.

Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ascultat rugile si i-a dat lui Calin o noua sansa de a trai.